Wednesday, October 9, 2013

PENAWAR PERUT BUNCIT DAN OBESITI

Jom Dapatkan Penawar Perut Buncit dan Obesiti ~ SlymRich

Pembersihan usus ialah langkah pertama untuk mencegah sembelit dan mengempiskan perut. Bahan buangan yang semakin terkumpul dalam usus disebabkan cara pemakanan tidak tetap dan terlalu kuat makan adalah salah satu daripada faktor menyebabkan sembelit. 

Oleh itu pembersihan usus ialah langkah pertama untuk mencegah sembelit dan perut buncit. Proses ini membabitkan pembuangan lemak, toksin dan minyak daripada badan. Salah satu produk di pasaran yang dapat membantu anda mencegah masalah sembelit dan perut buncit ialah SlymRich

Mereka yang mengambil SlymRich akan dapat merasai perbezaannya selepas satu hingga lima hari mengamalkan minuman ini. Anda akan mengalami pembuangan najis yang banyak (mungkin berbau busuk dan berwarna hitam). Jangan bimbang kerana ini adalah antara proses membuang lemak, toksin dan minyak dalam tubuh. Selain itu, anda akan mengalami pembuangan lebih daripada sekali dan masalah sembelit bertambah baik.

Selepas 15 hari mengambil produk ini, toksik semakin berkurangan, lemak, minyak, lendir yang tidak diperlukan semakin terbuang dan perut semakin lembut serta kurang buncit.

Produk SlymRich mendapat sambutan di kalangan pengguna yang menghadapi masalah perut buncit tidak kira lelaki atau wanita.

Ramai yang berjaya mendapat perut yang kempis dengan cara pengambilan yang betul seperti disyorkan. Sekiranya anda sedang tercari-cari produk diet atau formula untuk turunkan berat badan SlymRich adalah jawapan yang tepat.

Formulasi SlymRich yang berharga RM70 adalah minuman yang sempurna bagi yang inginkan badan yang langsing secara sihat bertindak memberikan rasa kenyang atau mengurangkan pengambilan makanan, membantu menguruskan badan tanpa kegemukan semula.

Formulasi Satu-satunya Minuman Fiber diet yg ada gabungan terbaek beberapa jenis Fiber, Fiber Oat, Fiber Gandum, Fiber Apple Hijau, Psyllium Husk, Senna Leaf, Extrak Strawberry,Extrak Teh Hijau, L-Carnitine, Stevia, Vitamin C dan Collagen. dengan khasiat untuk tenaga dan memberi rasa kenyang semulajadi tidak kira bila waktu yang diperlukan, anda boleh tentukan bila masa anda mahu diet sama ada pagi, tengahari atau malam.

CARA HIDANGAN: Bancuh satu paket dengan segelas air suam atau sejuk biasa. Kacau hingga larut & minum segera Ambil 1 kali sehari selepas makan. Bagi berat badan melebihi 75kg ke atas digalakkan minum 2 kali sehari selepas mkn pagi dan malam. Banyakkan minum air kosong. Atasi obesiti dengan SlymRich sekarang.. TERBAEK!!.


SMS/WHATSAPP 0172795657

--------------------------

No comments:

Post a Comment