Wednesday, October 9, 2013

SkinRich Seven Ageless Essence

Formulasi terbaru dan terkini dari kami: 
SkinRich Seven Ageless Essence adalah satu keajaiban anti-penuaan semulajadi yang diformulasikan dari tujuh ramuan terbaik kaya antioksidan kini telah dilancarkan. 

Dengan ramuan antioksidan yang terbaik, SkinRich Seven AgelessEssence menunjukkan kesan yang cepat dan ketara hanya dalam jangkamasa seawal 3-7 hari!

SkinRich Seven AgelessEssence diformulasikan daripada bahan-bahan ajaib yang terkenal sebagai rahsia awet muda dan mampu merawat masalah kulit seperti jerawat, jeragat, ekzema dan psiriosis.

1. Buah manggis

2. Buah delima

3. Buah tomato

4. Ekstrak biji anggur - melambatkan proses penuaan awal

5. Ekstrak biji apricot

6. Ekstrak aloe vera - meningkatkan kelembapan/kelembutan semulajadi kulit dan mengelakkan kekeringan kulit (hidrasi)

7. Ekstrak Argan


Juga diperkuatkan dengan ramuan dari...

Astaxanthin bagi mengurangi garis halus serta tanda2 awal penuaan

Kolegen dari ikan laut dalam - mengukuhkan kesihatan sendi tulang dan tisu rawan juga menganjalkan kulit

Maqui Berry - menguatkan fungsi kekuatan tulang dan sendi (bagus untuk pesakit artritis/gout)

SkinRich Seven Ageless Essence merupakan produk terbaru keluaran berkualiti daripada Eida Hasan Pretty Shop. Dirumus khas untuk mereka yang ingin menjaga kecantikan luaran dan dalaman dengan mudah, cepat dan berkesan.

Hanya 1 sachet sehari untuk penjagaan kesihatan yang paling unggul!

Sesuai untuk gaya hidup masakini yang menjalani kehidupan aktif dan sentiasa sibuk agar kekal cergas bertenaga, berseri dan yang utama berkeyakinan sepanjang masa. Memiliki kelebihan luar biasa hebat diperkuatkan dengan gabungan pelbagai ekstrak istimewa yang berkualiti tinggi menjadikan ia produk yang mewah khasiat, sangat lengkap dan sangat bermanfaat untuk kecantikan kulit dari hujung rambut hingga ke hujung kuku kaki.

Menggunakan kaedah terkini yang diperhebat dan ditambah nilai serta formulasi dengan kaedah terkini menjadikan SkinRich Seven Ageless Essence produk pemakanan kesihatan terkini yang mampu memberi impak dan kesan seawal 3-7 hari pengambilan!!

Pengguna dapat merasai perbezaan dan keberkesanannya dalam menjadikan struktur kulit lebih halus, lebih lembab, cerah, anjal dan sihat dalam masa singkat. SkinRich Seven AgelessEssence adalah pilihan bagi mereka yang ingin merawat masalah kulit dari dalam seperti jerawat, jeragat, kulit kusam, tidak sekata, kendur, tidak bermaya (pucat), liang pori terbuka, kasar dan ingin memerangi tanda2 penuaan dari awal agar kulit kelihatan lebih muda remaja dari usia sebenar.

Dengan SkinRich Seven AgelessEssence, anda kini tidak perlu lagi melakukan suntikan atau pembedahan kosmetik untuk kelihatan jelita, hebat & awet muda.

Adakah kita memang sebenarnya tua?

Sains membuktikan bahawa 'perasaan' kita yang menjadi tua atau kelihatan tua dari sepatutnya adalah disebabkan proses semulajadi hasil tindakbalas kereaktifan hasil metabolisma penggunaan oksigen, iaitu kesan radikal bebas yang menyebabkan terjadinya penuaan awal.

Tanda-tanda ketara yang dapat dilihat adalah seperti sakit-sakit sendi, kehilangan jisim otot, lemahnya tenaga seksual, kulit mula mengendur dan berkedut, tumbuhnya jeragat dan bintik-bintik pada kulit. Ia diburukkan lagi dengan tekanan harian di tempat kerja, pengambilan minuman keras, menghisap rokok, tidur yang tidak mencukupi, tekanan di rumah, kurang minum air kosong, pencemaran udara dan faktor makanan yang kita makan setiap hari.

Semua faktor-faktor negatif ini secara langsung atau tidak akan mengakibatkan kerosakan pada peringkat sel pada tubuh kita. Pencarian untuk menterbalikkan atau sekurang-kurangnya memperlahankan proses ini begitu giat dijalankan. Akhirnya ditemukan dengan formulasi dari bahan-bahan terbaik yang khusus untuk proses awet muda, dengan mengurangkan kerosakan akibat radikal bebas.

Ia benar-benar rahsia awet muda yang sebenar. Kandungan bahan-bahannya yang terbaik dan fungsinya adalah seperti berikut : Buah Delima - tumbuhan asli kepulauan Himalaya dan Hemisfera Utara, amat kaya dengan antioksidan Vitamin C dan seumpamanya, menstabilkan tahap kolestrol darah, baik untuk sistem kardiovaskular, menguatkan sistem imunisasi tubuh dan mencantikkan kulit. Adalah buah sunnah yang disebut dalam Al-Quran sebagai ar-rumman.

Ekstrak Biji Anggur - tinggi antioksidan, Vitamin E, polifenol, flavonoid. Baik untuk kesihatan jantung dan tekanan darah, memudakan, menyerlahkan keanjalan, tona dan ketegangan kulit, pelindung kerosakan sel.

Cubalah hari ini untuk melihat keberkesanannya dalam meremajakan diri anda. Ramuan rahsia awet muda kini terbongkar. Ia luar biasa hebat!

. LOOK YOUNG . LOOK GREAT .


SMS/WHATSAPP 0172795657

-----------------------------------------

No comments:

Post a Comment